Silvestr a nový rok

3. leden 2008 VaDo
Co nám přinesl nový rok? Svátky jsem přežil v pohodě. Jen ve vodě jsem nebyl (pokud nepočítám vanu). Stále se těším na nové blesky, které by snad měly tento týden již dorazit. Hned se podělím o své radosti.
Dostal jsem pozvánku na opožděného silvestra na Leštince, ale z časových důvodů musím odmítnout. Sorry
Čekání jsem se krátil předěláním vzhledu nového webu. Ne že by se mi starý nelíbil, ale měl několik nevýhod, hlavně horší čitelnost delších článků. Takže děkuji Jirkovi Paclíkovi (Dráha) za původní vzhled. Tento nový se spíše zařazuje do série blogů, ale ono to nějak s tímto webem takto dopadá. Stává se z něj moje fotografická paměť a lehký archív bláznivých nápadů a akcí. Jedním z bláznivých byl i letošní silvestr.

Silvestr 2007

Jako bláznivý rozhodně nezačínal. Když tedy pominu, že jsme vytáhli naši babičku po asi deseti letech opět na brusle. A považte! nic nezapomněla.
Večer se šlo ke známým a konec roku lehce plynul. Až na nápad, že se uspořádá silvestrovský turnaj v beach volejbale. Beach to nakonec nebyl, spíše taková česká plácaná. A kdo hrál, ten to ráno pěkně cítil (míč byl zmrzlý, tedy pěkně tvrdý - venku bylo asi 5°C pod nulou).

Pokračujte ve čtení

Předchozí
Příjemné svátky